Home » O nama

O nama

Učilište ATEST-KONTROLA – USTANOVA za srednjoškolsko obrazovanje odraslih, osnovano 2006. godine, na temelju ovlaštenja Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa izvodi srednjoškolsko obrazovanje odraslih – stručno osposobljavanje i usavršavanje u programima osposobljavanja za više od osamdeset zanimanja. Za vrijeme redovitog školovanja stekli smo općenito i opširno znanje.

No svakodnevni život i rad traže nešto drugo. Potrebni su specijalizacija, znanje i razvoj vještina. Zahtjevi struke i poslodavaca te tržišna utakmica, zahtijevaju profesionalne i stručne zaposlenike koji su svojim znanjima i vještinama spremni odgovoriti svakodnevnim izazovima u pojedinim poslovima.

Učilište ATEST-KONTROLA je ustanova umrežena u školski sustav RH i namijenjena je stjecanjima znanja i vještina iz zaštite na radu, poslovima u građevinarstvu, rukovanja građevinskim strojevima, transportnim sredstvima i strojevima za obradu drveta te rukovanja komunalnim vozilima. Također, specijalizirana smo ustanova i za osposobljavanje zaposlenika koji će vršiti provjeru alkoholiziranosti radnika na radu te stručnog usavršavanja specijalista za zaštitu na radu.

Postali smo prepoznatljiva i respektabilna ustanova sa zahtjevnim nastavnim programom. Načini izvođenja nastave kroz interaktivnu komunikaciju između predavača i polaznika, brojne primjere te stručno vođenje pri izradi završnoga rada uz kvalitetno pripremljena i zanimljiva predavanja jamstvo su uspjeha u stjecanju znanja i vještina.